VERWIJDEREN EN VOORKOMEN VAN GRAFFITI

Niet alleen het verwijderen van graffiti van muren, maar ook het voorkomen door middel van een speciale coating, voorkomt dat nieuwe graffiti aanhecht. Door deze coatinglaag wordt een vandaal ontmoedigd omdat de graffiti simpel te verwijderen is zonder dat U hier een gespecialiseerd bedrijf voor hoeft in te schakelen. Uw pand krijgt hierdoor weer een schone uitstraling en zal vandalisme in de toekomst tegenwerken.

METSEL- EN VOEGWERK

Wanneer oude voegen aan vervanging toe zijn, worden deze voorzichtig geslepen of uitgehakt.
Voordat wordt besloten of het metselwerk moet worden hersteld of vervangen, wordt het metselwerk eerst grondig geïnspecteerd. De gevel reinigen met behulp van een hoge druk unit en water is een mogelijkheid. Indien gewenst kan een gevel ook een nieuw uiterlijk worden gegeven door middel van micronevel-stralen. Ook het aanbrengen van nieuw voegwerk naar wens van de klant behoort tot de mogelijkheden. Zo is bij monumentale panden vaak erg van belang dat de nieuwe voegen passen bij de sfeer van het gebouw. In dat geval moet de nieuwe voegspecie dezelfde kleur hebben als de oude voeg.
De materialen die hiervoor moeten worden toegepast, worden door M.J.G. Onderhoud zorgvuldig samengesteld. Hierdoor bereikt u het gewenste resultaat.